abcnews.al

abcnews.al

ABC News | Albanian Broadcasting Corporation
Monthly Visitors 40K
Global Rank 195352
Estimated Price $6,948

Summary

Traffic is around 32K visitors during previous month, which corresponds to 195352 place in the global site ranking. During this month, traffic to site has increased by 22% compared to previous month, and equals to 40K visitors. Estimated potential revenue of this site may be up to $193 per month. We did not find any sites that have the same ID at Analytics and/or Adsence. According to our information, it is safe to visit Abcnews.al.

Monthly Visitors

Now loading ...
Nov'18 (est) 40K
Oct'18 (est) 32K
Sep'18 (est) 16K
Aug'18 (est) 18K
Jul'18 (est) 16K
Jun'18 (est) 16K
May'18 (est) 18K
Apr'18 (est) 21K
Mar'18 (est) 30K
Feb'18 (est) 23K
Jan'18 (est) 12K
Dec'17 (est) 19K
Nov'17 (est) 21K
Oct'17 (est) 19K
Sep'17 (est) 15K
Aug'17 (est) 12K

SiteGur Score

Now loading ...
Nov'18 5850
Oct'18 5879
Sep'18 -2080
Aug'18 -5480
Jul'18 -2678
Jun'18 614
May'18 2336
Apr'18 98
Mar'18 3086
Feb'18 4410
Jan'18 -5099
Dec'17 -2724
Nov'17 2951
Oct'17 1631
Sep'17 2404
Aug'17 -2115

Similar Sites

 • bankofalbania.org bankofalbania.org Mirësevini në faqen e Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë është institucioni i vetëm në Republikën e Shqipërisë përgjegjës për konceptimin, hartimin, miratimin dhe zbatimin e politikës monetare. Kjo politikë hartohet në funksion të përmbushjes së objektivit kryesor të Bankës së Shqipërisë: arritjes dhe ruajtjes së stabilitetit të çmimeve.
 • lsaphoto.com lsaphoto.com LSA - Light Studio Agency Light Studio Agency. LSA. NewsPhoto Agency based in Albania
 • gjykatatirana.gov.al gjykatatirana.gov.al Gjykata e Rrethit Gjyq�sor Tiran�
 • publicitet.al publicitet.al Njoftime | Publicitet.al | Shpallje | Makina | Imobiliare | Kompjutera | Celularë | Biznes | Shërbime | Punësim | Punë
 • albanian.tv albanian.tv Tv Shqip Tv Klan Tv Live Top Channel Live Supersport 2 Live Ktv Live Rtv 21 Live Klan tv live,top channel live,supersport 2 live, tring sport live,tv shqip live,shqip tv live,rtk live,ktv live,rtv 21 live,alsat m live,vizionplus live,klan kosova live,supersport kosova live,tvsh.
 • qbz.gov.al qbz.gov.al qbz - Qendra e Botimeve Zyrtare
 • shenja.mk shenja.mk SHENJA Portal informativ mbarëshqiptar
 • politiko.net politiko.net Politiko | Lajmet e Fundit, Politikë, Sport, ShowBiz, Arte, OP-ED, TV Lajmet e Fundit, Politikë, Sport, ShowBiz, Arte, OP-ED, TV
 • gjirafa.com gjirafa.com Gjirafa.com - Kërko në gjuhën tënde Gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në Gjuhën Shqipe, e cila i ofron përdoruesve të saj gjetjen e informatave shqip nga i tërë Interneti. Përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë më shumë se 33 milion ueb faqe Shqip nga i tërë Interneti, si dhe më shumë se 7000 lajme ditore nga të gjitha portalet shqip të infomimit. Gjirafa.com ndër të tjera ofron edhe oraret e autobusëve ndërmjet vendeve në Kosovë, Maqedoni dhe Shqipëri, si dhe parashikimin e motit për qytetet kryesore. Gjirafa.com, “Kërko në gjuhën tënded”.
 • tribune.al tribune.al Tribune.al
 • show more...

Estimated Cost and Revenue

Abcnews.al value: $6,948

Daily Ads revenue: $6

Monthly Ads revenue: $193

Yearily Ads revenue: $2,316

Now loading ...

Other information

Archive.org information first time archived: 18 October 2010 last time archived: 04 July 2015 how many times: 175
Ahrefs.com information domains linked to site: 318 pages linked to site: 398427