bankofalbania.org

bankofalbania.org

Mirësevini në faqen e Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë është institucioni i vetëm në Republikën e Shqipërisë përgjegjës për konceptimin, hartimin, miratimin dhe zbatimin e politikës monetare. Kjo politikë hartohet në funksion të përmbushjes së objektivit kryesor të Bankës së Shqipërisë: arritjes dhe ruajtjes së stabilitetit të çmimeve.
Monthly Visitors 40K
Global Rank 219381
Estimated Price $6,912

Summary

Domain age of Bankofalbania.org is 18 years. Traffic is around 44K visitors during previous month, which corresponds to 219381 place in the global site ranking. During this month, traffic to site has decreased by 10% compared to previous month, and equals to 40K visitors. Estimated potential revenue of this site may be up to $192 per month. We did not find any sites that have the same ID at Analytics and/or Adsence. According to our information, it is safe to visit Bankofalbania.org.

Monthly Visitors

Now loading ...
Apr'18 (est) 40K
Mar'18 (est) 44K
Feb'18 (est) 31K
Jan'18 (est) 19K
Dec'17 (est) 34K
Nov'17 (est) 35K
Oct'17 (est) 29K
Sep'17 (est) 29K
Aug'17 (est) 29K
Jul'17 (est) 34K
Jun'17 (est) 42K
May'17 (est) 38K
Apr'17 (est) 41K
Mar'17 (est) 43K
Feb'17 (est) 45K
Jan'17 (est) 31K

SiteGur Score

Now loading ...
Apr'18 4144
Mar'18 5704
Feb'18 1885
Jan'18 -7099
Dec'17 -142
Nov'17 1274
Oct'17 -325
Sep'17 849
Aug'17 -454
Jul'17 -3046
Jun'17 978
May'17 204
Apr'17 212
Mar'17 -337
Feb'17 2486
Jan'17 625

Similar Sites

  • abcnews.al abcnews.al ABC News | Albanian Broadcasting Corporation
  • cec.org.al cec.org.al Rezultate-Online-2015 Faqja hapese ne periudhen zgjedhore 2015
  • tirana.gov.al tirana.gov.al Bashkia e Tiranës - Bashkia e Tiran ës Mirësevini në faqen zyrtare të Bashkisë së Tiranës
  • topshop.al topshop.al Top Shop Albania - Produkte me cilesi dhe garanci te larte Produkte te cilesise se larte sic i keni pare ne televizor dhe keshilla per renien nga pesha, fitnes-in, bukurine, shendetin, artikujt shtëpiake, kuzhinen, dysheket dhe zbavitjen.
  • izha.edu.al izha.edu.al IZHA | Kryefaqja
  • shendetesia.gov.al shendetesia.gov.al Ministria e Shëndetësisë Ministri i Shëndetësisë, z. Ilir Beqaj, mori pjesë sot (15/06/2015 në përurimin e pikës së re të Qendrës Shëndetësore nr 4 në Tiranë, e cila i shërben 25 mijë banorëve të zonës së “Don Boskos”. Qendra e re do të funksionojë sipas orareve të Kujdesit Parësor, nga ora 08:00-20:00, dhe shërbimi do të financohet nga Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor. Beqaj tha se kjo QSH i shërben 25 mijë banorëve, dhe së shpejti do të ndërtohen edhe 3 qendra të tjera në Tiranë.
  • punetejashtme.gov.al punetejashtme.gov.al Ministria e Punëve të Jashtme
  • cityfm.al cityfm.al City News Agjencia e lajmeve
  • show more...

Estimated Cost and Revenue

Bankofalbania.org value: $6,912

Daily Ads revenue: $6

Monthly Ads revenue: $192

Yearily Ads revenue: $2,304

Now loading ...

Other information

Domain.com creation: 22 August 1999 expired: 22 August 2015
Archive.org information first time archived: 27 November 1999 last time archived: 30 June 2015 how many times: 440