cec.org.al

cec.org.al

Rezultate-Online-2015 Faqja hapese ne periudhen zgjedhore 2015
Monthly Visitors 12K
Global Rank 522726
Estimated Price $2,196

Summary

Traffic is around 13K visitors during previous month, which corresponds to 522726 place in the global site ranking. During this month, traffic to site has decreased by 100% compared to previous month, and equals to 0 visitors. Estimated potential revenue of this site may be up to $61 per month. We did not find any sites that have the same ID at Analytics and/or Adsence.

Monthly Visitors

Now loading ...
Aug'19 0
Jul'19 (est) 13K
Jun'19 (est) 18K
May'19 (est) 14K
Apr'19 (est) 9K
Mar'19 (est) 10K
Feb'19 (est) 20K
Jan'19 (est) 7K
Dec'18 (est) 13K
Nov'18 (est) 9K
Oct'18 0
Sep'18 (est) 8K
Aug'18 (est) 9K
Jul'18 0
Jun'18 (est) 9K
May'18 (est) 26K

SiteGur Score

Now loading ...
Aug'19 0
Jul'19 -5420
Jun'19 5324
May'19 5365
Apr'19 -5387
Mar'19 -6621
Feb'19 421
Jan'19 -9826
Dec'18 5780
Nov'18 0
Oct'18 0
Sep'18 0
Aug'18 -5179
Jul'18 0
Jun'18 -6799
May'18 865

Similar Sites

  • bankofalbania.org bankofalbania.org Mirësevini në faqen e Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë është institucioni i vetëm në Republikën e Shqipërisë përgjegjës për konceptimin, hartimin, miratimin dhe zbatimin e politikës monetare. Kjo politikë hartohet në funksion të përmbushjes së objektivit kryesor të Bankës së Shqipërisë: arritjes dhe ruajtjes së stabilitetit të çmimeve.
  • postashqiptare.al postashqiptare.al PostaShqiptare > Faqja e pare
  • radicali.it radicali.it Radicali Italiani Notizie e informazioni sulle attività del movimento dei radicali in Italia e delle associazioni
  • tirana.gov.al tirana.gov.al Bashkia e Tiranës - Bashkia e Tiran ës Mirësevini në faqen zyrtare të Bashkisë së Tiranës
  • gjykatatirana.gov.al gjykatatirana.gov.al Gjykata e Rrethit Gjyq�sor Tiran�
  • kosovopolice.com kosovopolice.com Policia e Kosov ës
  • qbz.gov.al qbz.gov.al qbz - Qendra e Botimeve Zyrtare
  • bqk-kos.org bqk-kos.org Banka Qendrore e Republikës së Kosovës - Ballina

Traffic Source

Now loading ...

Estimated Cost and Revenue

Cec.org.al value: $2,196

Daily Ads revenue: $2

Monthly Ads revenue: $61

Yearily Ads revenue: $732

Now loading ...

Other information

Used CMS DotNetNuke
Archive.org information first time archived: 12 October 2002 last time archived: 03 July 2015 how many times: 280